Categories
Полезни съвети

Как да си инсталираме Viber на компютъра? Стъпка по стъпка.

Как да инсталираме Viber на компютъра? Едно от най-добрите приложения за смартфони и таблети за изпращането на бързи съобщения и провеждането на безплатни разговори по целия свят.

Като начало е добре да знаете, че за да инсталирате Viber на компютър или лаптоп, трябва вече да имате инсталирана версия на приложението на мобилен телефон. Ако вече използвате Viber, няма причини да не използвате Viber за Windows.
Първо трябва да изтеглите приложението за Windows от сайта на Viber.
Щракнете върху бутона “Get Viber” и запазете файла на предпочитано от вас място.
След като изтеглянето приключи, щракнете два пъти върху файла, за да стартирате инсталатора. Ще ви се отвори прозорец, в който трябва да натиснете бутона “Accept & Install”, за да се съгласите с общите условия и продължите с инсталирането.
Когато приключи инсталирането и програмата зареди, ще бъдете попитани дали имате Viber на вашия мобилен телефон. Трябва да щракнете върху „Yes“, след което да въведете номера на мобилния телефон, на който използвате Вайбър.
Viber ще ви изпрати на телефона код за потвърждение, който трябва да въведете в следващото поле.
Маркирате с отметка квадрадчето „I have read and accept the Viber user license agreement“ и щтраквате Enter.
Viber автоматично ще синхронизира контактите в телефона ви и с това приключвате. Приложението за компютър и лаптоп разполага със същите функции, както мобилния Viber.

Може да харесате още

Още от автора

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *