Categories
Полезни съвети

Как да съхраняваме парфюм?

Парфюмът е неразделна част от живота на една жена. Парфюм – добра визия с приятен аромат, наистина перфектно. В съвременният модерен свят, всяка дама използва парфюм. Изборът на аромат понякога издава и характера на жената.

Как да си съхраняваме парфюма, за да запазим максимално неговите качества и аромат?

– Парфюмите се правят в специална красива и примамваща бутилка, която ви се иска да изложите на показ. Рискът не си заслужава. Пазете вашия парфюм от пряка слънчева светлина. Може да настъпи промяна в цвета и да се влоши качеството на аромата.

– Температурата също оказва влияние. Това не означава, че трябва да го държите в хладилника. Добре е да бъде на стайна температура без резки отклонения.

– Дръжте парфюма далеч от влага и не го разклащайте преди употреба. Това, че при разклащане се смесват по-добре съставките му е мит. Противопоказно е да разклащате шишенцето преди използване, тъй като по този начин навлиза повече кислород в него, който моментално се смесва с парфюма.

– Къде най-добре да съхраняваме парфюма? Отговорът е в шкаф или чекмедже. Най-добре в оригиналната опаковка (не е задължително). Ако искате да бъде на показ, изберете местенце (може би на тоалетката в коридора) , далеч от преките слънчеви лъчи. Така ще се радвате по-дълго на любимите си ухания.

Може да харесате още

Още от автора

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *