Categories
Хороскоп

ХОРОСКОП – 2022

 

Всеки път когато старата година си отива и идва новата ние сме изпълнени с оптимизъм и вълнение. Какво ли ще ни донесат следващите дванадесет месеца. Предвид интензивността на последните две години, всички очакваме добрата новина. И добра новина има: Въпреки че промяната ще продължи да бъде основна тема, идната година е изпълнена с възможности за растеж.
Какво ни подсказват звездите за различните зодии?

 

Астрологични прогнози за 2022г.

 

ОВЕН  

С Юпитер, който се движи през вашия знак, вие ще бъдете още по-запалени от обикновено, за да постигнете напредък в целите си. Ще бъдете все по-уверени и ще вливате повече и повече енергия във всяко дългосрочно намерение. За някои от вас ще бъде трудно да работят екипно, но ако положите усилия, ще бъдете възнаградени. Ако работите дипломатично за общото благо ще получите необходимата ви подкрепа. Ще положите основата на мечтани и пълноценни връзки. Не са изключени пътувания в чужбина, фокусирани върху това как най-добре да упражните енергията си. Колкото повече давате, толкова повече ще получите! Няма някакви сериозни рискове за здравето ви.

 

ТЕЛЕЦ

В началото на годината може да се чувствате малко без вдъхновение. Първата половина на 2022г. ще бъде по-трудна, но и по-важна. Късмет в любовта. До юни телците ще имат голям късмет в привличането на противоположния пол, като много от тях ще открият сродната си душа. Бъдете внимателни, за да не се превърнат новите отношения в тежест, а да донесат щастие. След 30 април ще уловите зашеметяващи сигнали за събуждане в кариерата. Ще имате време да излезете от зоната си на комфорт в полза на вашето благополучие. През идната година ще ви е по-лесно да се свързвате с приятели и колеги, които не само искат да поддържат връзката ви, но които също са готови да работят за взаимна цел. Благодарение на Уран и Плутон, колкото повече се свързвате с хората, толкова повече ще растете тази година. Проблеми със здравето ви не се очакват.

 

БЛИЗНАЦИ

Можете да очаквате повече спонтанност, креативност и възможности. Доближете се повече и упражнявайте енергията си в полза на истината. Периодите от 25 август до 23 септември и отново от 10 до 29 октомври са подходящи за действия, които са в съответствие на най-искртените ви желания. Кратките неуспехи и проблеми са свързани с нестабилността на планетите и звездите. Сега е вашият момент да поемете инициативата. Планирайте ваканция до плажна дестинация.

 

РАК

Очаква ви страхотна година. Благодарение на Юпитер, ще се чувствате по-уверени, разпалени и хладнокръвни. Направете равносметка на любовта си. Направете крачка назад и помислете колко ви е удобно в кожата си, когато сте около тези които обичате. Оттам нататък вашата интуиция ще ви каже всичко, което трябва да знаете. Годината ще бъде успешна в работен план. Дори и най-смелите ви цели в кариерата ви, могът да добият реалност.  Ще получите точно това, от което имате нужда.

 

ЛЪВ

Прекрасно здраве и духовно извисяване. Меркурий ще ви накара да размишлявате върху всичките ви взаимоотношения – от най-дълбоките до най-колегиалните или платонични. Не изпадайте в крайности. Преодолявайки лошите мисли ще бъдете по-успешни във всички сфери на живота. В кариерата ще се придвижите към професионалното признание, което заслужавате.

 

ДЕВА

Основата която ще поставите сега, може да ви помогне да се чувствате балансирани и жизнени за години напред. Година с много изпълнени желания и подобрения в живота. Дори да срещнат разочарования и проблеми, Девите лесно ще се справят с тях. Ако сте необвързани, бихте могли да срещнете вашата половинка. Меркурий, ще ви подтикне да разберете своите цели за печелене на пари и кариера. Можете да очаквате много бизнес партньорства и приятелства.

 

ВЕЗНИ

Разширяват се възможностите да внесете повече баланс в живота си. От 10 май до 28 октомври експанзивен Юпитер, носи още повече възможности за сдвояване с хора, които обожавате, за да продължите напред към общите цели. Ако сте необвързани, този период е благоприятен за свързване с някой, който е в съответсвие с вашата бъдеща визия. Звездите и планетите ще помогнат на Везните да намерят щастие в любовта. Не забравяйте, че когато някои врати се затворят, други ще се отворят. В кариерата сега е възможноста да преосмислите проектите си.  Сега е вашият шанс да намерите отговор на въпроса, в какво да влагате времето и енергията си. Гледайте през призмата на оптимизма. Вселената ви пази!

 

СКОРПИОН

Макар, че в началото годината може да ви се стори доста стресираща, ще можете лесно да продължите откъдето сте спрели тази година. Ако ви се струва, че всички са против вас не се притеснявайте, проблемите постепенно ще отшумят и няма да оставят след себе си никакви лоши спомени. Освен това увереността ви ще се издигне, правейки ви още по-привлекателени за околните. Ще бъдете по-силни и по-пълноценни.

 

СТРЕЛЕЦ

Отправяте се към една от най-добрите си години досега. Няколко големи ретрогради се грижат за добрите ви доходи тази година. Ще имате възможност да усъвършенствате своята стратегия за печалба и инвестиции. Звездите са благосклонни към вас за пътувания, промени и нови запознанства. Ще се насладите на живота многократно през следващата година.

 

КОЗИРОГ

Въпреки че предпочитате да вървите напред, ще има период на забавяне. Това може да бъде продуктивен момент в който да преосмислите отношенията си с околните и най-близките си хора. Проблеми от здравословен характер не се очакват. Звездите съветват също да се борите с претоварването и липсата на енергия. Действате решително и смело.

 

ВОДОЛЕЙ

Сериозният Сатурн във вашия знак. Още в самото начало на годината трябва да следвате плановете и целите си. Ще се улесни справянето ви със стари рани. Очаква ви ново настроение в любовния живот. Ако сте необвързани, може да излизате дори повече от обикновено и да се чувствате леко претоварен от всичките ви възможности. През май и октомври множество иновативни идеи и предложения за работа, които можете да прецизирате за да увеличите паричния си поток. Бъдете оптимисти.

 

РИБИ

Благоприятна за рибите година. Вие сте на път да получите всички космически благословии. Ще почувствате, че можете да поемете почти всичко, за което си наумите, и това е вярно. Имате всичко необходимо, за да продължите напред с позитивност и увереност. Ключът към успеха ще бъде да решите супер ясно, какво точно искате да постигнете.

 

Може да харесате още

Още от автора

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *